За нас
10 години

„БОЛГАРСТРОЙ” ЕООД е българска архитектурно-строителна компания.
Вече 10 години ние работим в сферата на жилищното строителство по световни стандарти и се стремим да надхвърлим очакванията на на нашите клиенти.
Качество, индивидуалност и иновация под един покрив – по Ваш вкус.

Компанията проектира и реализира жилищни и административни комплекси, хотели и частни домове; участва в обществени поръчки при реновиране на мостове , подлези и общински жилища. Като естествен процес на развитие, за да разграничим строителната от инвестиционната дейност през 2009 г., създадохме "BG ESTATES" ООД. Добрите управленски практики, внедрените стандарти (ISO 9001) и лидерството дават енергия на компанията, но това, което дава качество и класа е доверието. Ние умеем да приобщаваме членовете на екипа, а те от своя страна добавят стойност на бизнес модела, който развиваме. Освен гаранционната и следгаранционната поддръжка на обектите, друга компания, част от големия холдинг BG ESTATES WORLD WIDE, често поема и комплексния им мениджмънт.

„БОЛГАРСТРОЙ” ЕООД работи в тясно сътрудничество с високо квалифицирани и вече доказали се изпълнители на строителни обекти.

За реализацията на проектите си използваме съвременни технологии и залагаме на високо качество при подбора на материалите. Новаторските идеи и разчупения мироглед на нашите архитекти ни правят достойни конкуренти на утвърдили се имена в строителния бизнес.

Ние залагаме на съвременно енергийно управление и опазване на околната среда - за ефективни решения на най-високо технологично ниво. Ето защо в своите сгради и комплекси отделяме голямо внимание на фасадите, изолацията и озеленяването.

За нас няма невъзможни неща, нашето мото е: „Качество, професионализъм, отговорност и иновативност“!

Отговорността на компанията е да даде на клиента дом, който е построен в здравословна среда. Дом, който е функционален и естетически удобен, в който сметките са ниски, а пазарната му стойност расте с времето.

Част от нашите проекти и проекти в съдружие:

Жилищен комплекс „Flores Garden”, гр. Черноморец

Жилищен комплекс „Flores Garden”, гр. Черноморец

Жилищна сграда „Поморие Резиденс”, гр. Поморие

Жилищна сграда „Поморие Резиденс”, гр. Поморие

Жилищен комплекс „Еделвайс”, гр. София (частично)

Жилищен комплекс „Еделвайс”, гр. София (частично)

Жилищна сграда на ул. Три кладенци, гр. София

Жилищна сграда на ул. Три кладенци, гр. София

Изграждане и реновиране на подлез 3, гр. София

Изграждане и реновиране на подлез 3, гр. София

С изграждането на всеки наш проект, ние се стремим да постигнем хармония във взаимоотношенията си с хората, сътрудничество за цял живот, породено от доверие и уважение. Тове е философията на нашия бизнес. Продължаваме да следваме високи критерии за безкомпромисно качество, верни на принципите си, което е доказателство за сила, постоянство и устойчивост.